Ekmans bilskola närmar sig ett helt sekel.

 

 

 

 

Det är visserligen några år kvar men det är inte många trafikskolor som har den gedigna och långa erfarenheten som Ekmans bilskola har. Ekmans Bilskola är en väletablerad körskola grundat 1928. Vi är en kvalitet- och miljöcertifierad trafikskola som alltid gör vårt bästa för att hjälpa våra elever med en bra, snabb och kostnadseffektiv körkortsutbildning.

Vi utbildar framtida förare för manuellt- samt automatkörkort och vi tillhandahåller introduktionskurs för handledarskap, riskettan samt teorikurser i grupp alternativt individuellt. Trafikskolan är ansluten till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) och följer deras regler och rekommendationer. Detta innebär att vi:

  • Genomför en individuell utbildningsplan
  • Presenterar en kostnadskalkyl tidigt i utbildningen
  • Erbjuder en heltäckande utbildning med alltifrån riskfyllda moment till mörkerkörning där din privata handledare får möjligheten att följa med under körlektionerna.

 

Vi följer Trafikverkets kursplan beträffande teori och praktik. Vi har Transportstyrelsen som vår tillsynsmyndighet och vår utbildningsplan är godkänd av Transportstyrelsen och finns tillgänglig i receptionen.

 

 

 

ECO DRIVING

 

 

 

Ekmans bilskola tillämpar Eco Driving. Detta innebär att vi lär våra elever att värna om miljön och att köra sparsamt samt ekonomiskt. Målet med Eco Driving är att få så många människor som möjligt miljömedvetna. Ekmans Bilskola är FR 2000 certifierad, det är en kvalitetssäkrad standard som Sveriges Trafikskolors Riksförbund utarbetat utifrån Företagarnas Riksorganisations FR 2000:s Kvalitets- och miljöledning.

Läs mer på FR 2000 egna hemsida här!