Intensivkurs för bilkörkort

En intensivkurs innebär minst 80 minuters aktiv körning om dagen. Vi erbjuder möjlighet att boka flera lektioner per dag, om så önskas. Skillnaden mellan vanliga körlektioner och en intensivkurs är att intensivkursen måste genomföras inom en specifik tidsperiod på 1-4 veckor. 

SMALL

Teoripaket
10 körlektioner à 80 min
Riskutbildning 1 och 2
Lån av bil vid uppkörning

18 750:–

Köp

MEDIUM

Teoripaket
20 körlektioner à 80 min
Riskutbildning 1 och 2
Lån av bil vid uppkörning

29 950:–

Köp

LARGE

Teoripaket
30 körlektioner à 80 min
Riskutbildning 1 och 2
Lån av bil vid uppkörning

39 650:–

Köp

Bra att tänka på!

En intensivkurs är ett perfekt alternativ för dig som snabbt och effektivt vill komma igång eller vill avancera med körkortsutbildningen. Körlektionerna anpassas efter din individuella utvecklingen och kan påbörjas utan krav på tidigare kunskap eller erfarenhet. Utbildningen lämpar sig för nybörjare likaväl som för dig som är i slutet av din utbildning. Tillsammans stämmer vi av vilket intensivkurs-alternativ som är bäst för dig.

En intensivkurs håller ett högt och effektivt tempo, vilket kräver att man är fokuserad och stresstålig. Det är viktigt att vara införstådd med att vissa dagar kan vara mer utmanande än andra. Alla människor är olika. Inlärning och utveckling sker ofta gradvis och på varje individs villkor.

 

Kontakta oss!

XBetalningsvillkor intensivkurs

• Betalas direkt vid bokning.

• Om kursen av- eller ombokas när det är mindre än 14 dagar kvar innan kursens startdatum, debiteras 50 procent av kurskostnaden.

• Uteblir du helt från kursen, debiteras hela kurskostnaden.

• Eventuella kompletteringslektioner innan eller efter kursen är ej inkluderade i priset.